Nieuwe tas nodig? Maes&Hills komt met de perfecte collectie.

Zomer is coming!!! Nog even en we kunnen weer allemaal shinen met onze blote armen en mooie tassen. Wat moet de perfecte zomer tas hebben? Een leuke kleur, genoeg ruimte, waterdicht want we wonen nog steeds in Nederland, dus regen in de zomer is niet gek.

Welke tas kies je?

Altijd een lastige keuze… Ga je deze zomer voor een cross body tas? Bij Maes&Hills hebben ze een groot aanbod hierin, diverse kleuren en maten en ook nog prima betaalbaar. Je kan natuurlijk ook gaan voor een heuptasje, ze hebben een hele leuke witte, super voor bij de fleurige zomerjurkjes! Voor een avondje uit hebben ze ook leuke clutches. Combineren met een grote oorbel en je hebt een super outfit.

Burkely

De Burkely tassen zijn er speciaal voor gemaakt om stijlvol en praktisch te zijn. En natuurlijk gaan ze ook mee met de tijd. Ook een leuk weetje: het is een Nederlands merk. Het merk heeft tassen, laptoptassen en ook nog portemonnees. Trendy en praktisch!

Accessoires

We gaan nog een stapje verder dan alleen een leuke tas voor deze zomer. Een stijlvolle paraplu voor de regenachtige dagen. Of een paspoorthoesje, je mag dan wel in je chill outfit op het vliegveld zitten, maar een beetje glam kan geen kwaad. Een bijpassende riem zou ook niet misstaan toch? En een mooie brillenkoker. Ik zou zeggen neem zelf even een kijkje op hun website!

Geef een reactie