Grijs T-shirt is een onmisbaar item

Grijs t-shirtje is een onmisbaar item voor elke man om bv. ook als onder shirt te dragen. Een onder shirt is er in meerdere verschillende kleuren buiten grijs is er ook wit en zwart. Het heren onder shirt wordt gemaakt van lichte, dunne kwaliteiten katoen of isolerend polyester, soms met stretch voor extra comfort en een mooie strakke pasvorm. Een mooi aansluitend onder shirt kreukt niet onder uw kleding en is daardoor ideaal als basis onder overhemden en truien. Grijs t-shirtje zorgt in de winter voor een warme basislaag als onder shirt. In de zomer draagt u een goed absorberend, ademend onder shirt onder uw overhemd. Dat voorkomt oververhitte vergaderingen, letterlijk.

T-shirts die goed in model blijven

Lange katoenvezels hebben over het algemeen een hogere kwaliteit dan korte vezels. De lange vezels zorgen ervoor dat T-shirts minder snel pluizen, gladder aanvoelen en sterker zijn. T-shirts van een hogere kwaliteit hebben meerdere voorbehandelingen ondergaan. Denk hierbij aan voorwassen, drogen, het krijgen van een wassing, stabiliseren van de stof en het voorkrimpen. Deze voorbehandelingen zorgen ervoor dat de T-shirts nauwelijks krimpen en goed in model blijven. Een belangrijk criterium voor de kwaliteit van een T-shirt is het garen. Zo is een T-shirt met compact garen van hogere kwaliteit dan een T-shirt met normaal garen. Een belangrijke voorbehandeling is de wassing van een T-shirt. Bij de wassing krijgt de stof een bepaalde finish deze zorgt ervoor dat de stof extra zacht aanvoelt en de kwaliteit van het T-shirt verbetert.

Gaatjes in je shirt door natuurlijk gebruik

Natuurlijke slijtage is ook een mogelijkheid bij gaatjes in T-shirts. Bij T-shirts van een mindere kwaliteit ontstaan er sneller gaatjes, omdat deze kleding sneller slijt. Bij de productie van een T-shirt wordt het kledingstuk soms met een bepaalde hoeveelheid enzymen gewassen, om te zorgen dat de stof zacht aanvoelt. Worden er te veel enzymen gebruikt, dan kan de stof op bepaalde plaatsen te dun worden. Er kan dan een draadje in het garen knappen, waardoor er een gaatje ontstaat.

 

Geef een reactie