Haglofs, een uniek outdoor merk!

outdoor

Wat je tegenwoordig vooral ziet zijn de Canadian Goose jassen, de Northface jassen en de Wolfskin jassen die allemaal begonnen in de outdoor sector van de fashionwereld. Haglofs is ook zo een merk. Dit merk heeft zijn roots in zweden en is opgericht door Wiktor Haglof in 1914. Haglofs is dus een merk dat al meer dan 100 jaar bestaat en dus wel even meer uitlichting mag krijgen!

Haglofs artikelen

Naast dat Haglofs outdoor jassen heeft, heeft het ook meerdere andere artikelen.

Haglofs begon als een functionele rugzakken fabrikant, maar maakt tegenwoordig ook kleding voor de outdoor wereld en wandelschoenen voor tijdens het Hiken. Haglofs zijn dus gemaakt voor functionaliteit en hebben dus een laag gewicht, zodat het gebruiksgemak optimaal is. Dit staat centraal bij elkaar product dat Haglofs levert.

Haglofs heeft ongelofelijk veel variatie in jassen die allen het gebruiksgemak centraal hebben staan. Van winddichte jassen tot regenjassen en gevoerde jassen tijdens de koude tijd buiten.

Bekende Zweedse hiking plekken

Een van de meest bekendste zweedse hiking plekken is the Skaneleden trail. Deze wandelroute bevindt zich in het zuiden van zweden en is zo een duizend kilometer lang! Langs deze route bevinden zich mooie monumenten en is er veel wild leven te zien. De route gaat ook door dicht beboste stukken die er al sinds de oudheid liggen en waar geen mens ooit iets aan heeft gedaan. Er zijn langs de route campings en faciliteiten te vinden, zodat het naast wildkamperen ook mogelijk is om normaal te kamperen. Hierdoor wordt deze wandelroute bewandelt door zowel ervaren als beginnende hikers, want het enige dat je hoeft te doen is de oranje bordjes volgen!

Hopelijk weet je hierdoor meer over het outdoor merk Haglofs en heb ik je al een beetje laten verheugen op een wandeling door de bossen!

Geef een reactie