Goed schoeisel dat past bij je jas

De winter is voorbij, de laarzen kunnen weer in de kast! Tijd om je sneakers uit je kast te halen! Maar ook voor dat soort schoenen zijn heel wat meningen in omloop. Draag je daar wel of geen sokken in? En zoja, wat voor sokken?

Waarom wel

Een feit waar je niet omheen kunt, is dat je voeten zweten. De hele dag door. Doe je geen sokken aan, waar gaan het zweet en de bacteriën heen? Die blijven in je schoenen. Onderzoek heeft aangetoond dat het zweet in je schoenen pas tussen de 24 en de 48 uur is opgedroogd. Het langst duurt het opdrogen van het zweet in de voorkant van je schoen. Omdat je ze gedurende de hele zomer waarschijnlijk draagt kan het zweet met bacteriën in het ergste geval een infectie veroorzaken. Om deze reden draag je dus liever sokken. Deze vangen een groot gedeelte van het zweet op en je vermindert de kans op infecties mits je ze wel elke dag verschoond! Want je wilt natuurlijk ook geen onaangename geurtjes verspreiden… Maar dan de vraag, welke sokken draag je in je sneakers?

Sneaker sokken

Nu heb je het probleem van zweetvoeten en geur wel aangepakt, maar bij het kiezen van sokken wil je ook de kans op blaren verkleinen. Daarom kies je voor sneaker sokken, speciaal gemaakt voor in de sneaker! Je kunt goedkope kopen, het risico daarmee is dat je voor een mindere kwaliteit gaat. Niets is irritanter dan dat je constant je sok in je sneaker moet gaan ophijsen na elke paar meter die je loopt. Doe je dit niet, dan blijft hij onder je hak hangen. Maar het dragen van sneaker sokken zijn juist zo ideaal omdat ze niet boven je sneaker uitkomen. Waar kies je dan voor?

Falke sneaker sokken

De reden om voor Falke sneaker sokken te gaan is puur omdat ze goede kwaliteit sokken verkopen, duurzame materialen gebruiken en daarbij een ruim assortiment hebben:

Denk aan de Falke sneaker sokken invisible anti-slip. Om het ophijs effect tegen te gaan.

Speel je graag golf dan hebben ze de Falke sneaker golf sokken voor zowel man en vrouw. De medium voering zorgt voor een goed contact met de sneaker, de voering aan de zijkant en het speciale voetjes geven een goede grip.

Voor koele voeten: de cool 24/7 sneaker sokken. Deze zijn van katoen en hebben een verkoelende functie. Door de manier waarop ze gemaakt zijn kunnen lichaamswarmte en vochtigheid snel naar buiten worden geleid, wat een aangename voettemperatuur geeft.

Geef een reactie